Κάθε οικογένεια έχει μια ιστορία να διηγηθεί. Καλώς ήρθατε στη δική μας!

To κάμπινγκ Elena’s Beach είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία βρίσκεται 8 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, Θεσπρωτίας στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας, κοντά στο γοητευτικό ψαροχώρι Πλαταριά και 15 χιλιόμετρα από τα φημισμένα Σύβοτα. Το κάμπινγκ, όπως άλλωστε το λέει και το όνομά του έχει την δική του παραλία η οποία βλέπει στο Ιόνιο πέλαγος.

Λένε ότι σημασία έχει το ταξίδι. Η αλήθεια είναι ότι το Camping Elena’s Beach θα σας ανταμείψει ως προορισμός

Τα τελευταία 30 χρόνια, ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο φτάνουν στο κάμπινγκ μας και περνούν τις διακοπές τους. Το κάμπινγκ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από αξιοθέατα και σημεία εξαιρετικού ενδιαφέροντος όπως τα Σύβοτα, η Πάργα, ο ποταμός Αχέροντας, το νησί της Κέρκυρας, η Λευκάδα και οι Παξοί. Με αφετηρία το κάμπινγκ μας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μια διαφορετική, εναλλακτική πλευρά της Ελλάδας.

Για τους ταξιδιώτες με το σακίδιο στην πλάτη, για τους μοτοσυκλετιστές και τους ποδηλάτες υπάρχει πάντοτε η επιλογή να βρουν δύο σκιερά δέντρα και να κρεμάσουν την αιώρα τους. Ή να βρουν μια μικρή φωλίτσα για τον υπνοσάκκο τους. Είτε έρχεστε με το τροχόσπιτό σας, είτε με κάμπερ, τροχοσκηνή, μηχανή ή αυτοκίνητο, θα βρείτε το κατάλληλο σημείο να μείνετε ή να στήσετε τη σκηνή σας κάτω από τη σκιά των δέντρων και να νιώσετε και να μυρίσετε το αεράκι της θάλασσας.

Παροχές
Περιβάλλον - Οικολογία
Φιλικό για τα ζώα
Προσβάσιμο για ΑμΕΑ

η ιστορία μας

Βρισκόμαστε στα τέλη του ’60. Δυο νέοι άνθρωποι ο Βασίλης και η Κατερίνα αποφασίζουν να ενώσουν τις ζωές τους.

κουζίνα

Η βασίλισσα Κατερίνα εδώ και 30 χρόνια μαγειρεύει για την μεγάλη διεθνή οικογένεια του κάμπινγκ ελληνικές αυθεντικές πατροπαράδοτες συνταγές.

  camping_elenas_restaurant_gurucamping_elenas_restaurant_guru

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο campingelena.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.