Κανονισμός κάμπινγκ

Καλωσήλθατε στο κάμπινγκ Elena’s Beach. Eίμαστε ένα οικογενειακό κάμπινγκ και οι κανονισμοί έχουν σκοπό να διεκολύνουν την διαμονή των φιλοξενουμένων μας ώστε να είναι άνετη και ευχάριστη. Σας παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον κανονισμό και συνεισφέρετε ώστε όλοι να απολαύσουν τις διακοπές τους. Το κάμπινγκ είναι διαθέσιμο για διακοπές και αναψυχή από την 1η Απριλίου ως την 30η Οκτωβρίου. Η είσοδος και διαμονή σας στο κάμπινγκ Elena’s Beach σημαίνει αυτομάτως ότι αποδέχεστε τους ακόλουθους όρους:

 1. Tσεκ ιν: Η είσοδος στο κάμπινγκ γίνεται από τη ρεσεψιόν η οποία λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 ως τις 24:00. Οι κατασκηνωτές οφείλουν να προσκομίσουν το διαβατήριό τους ή την αστυνομική τους ταυτότητα και να εγγραφούν στο Βιβλίο Πελατών. 
  Τσεκ άουτ:  μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Μετά από αυτή την ώρα υπάρχει η ανάλογη χρέωση διημέρευσης.
 2. Η Διεύθυνση διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει οποτεδήποτε, οποιαδήποτε προσφορά. Παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες κρατήσεων.
 3. Θέσεις:
  - Οι θέσεις για τις σκηνές, τα τροχόσπιτα, τα οχήματα και τα κάμπερ προσδιορίζονται από τον υπεύθυνο της ρεσεψιόν.
  - Προσπαθούμε όσο το δυνατόν να ανταποκρινόμαστε στις προτιμήσεις σας όταν κάνετε την κράτηση αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα ικανοποιηθούν ούτε φέρουμε κάποια ευθύνη γι’ αυτό. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά κάποια συγκεκριμένη θέση ή μεγαλύτερη παραμονή σε περιόδους αιχμής.
  - Τα τροχόσπιτα και τα αυτοκίνητα θα πρέπει να είναι παρκαρισμένα στις θέσεις που υποδεικνύονται από το κάμπινγκ Elena’s Beach και δύνανται να μετακινηθούν εάν ζητηθεί από το κάμπινγκ για λόγους ανάγκης.
  - Αν ο αριθμός των κατασκηνωτών σε μια θέση αλλάξει, θα πρέπει να ενημερωθεί κατευθείαν ο υπεύθυνος της ρεσεψιόν και να υπάρξει η ανάλογη χρέωση.
  - Δεν επιτρέπεται η επινοικίαση.
  - Απαγορεύεται η χρήση σκηνών με διαφορετική από τη συνήθη χρήση. Πρόσθετες κατασκευές που μπορούν να έχουν αρνητική επίδραση στην αισθητική του κάμπινγκ και στη λειτουργικότητά του δεν επιτρέπονται: τοιχώματα, περιφράξεις κλπ.
 4. Κατασκηνωτικά μέσα: Μπορείτε να φέρετε μόνο ένα αυτοκινούμενο, σκηνή ή τροχοσκηνή σε κάθε θέση. Θα πρέπει να είστε σαφείς ως προς το μέγεθος του κατασκηνωτικού σας μέσου (συμπεριλαμβανομένων των σκοινιών) όταν κάνετε την κράτησή σας ώστε να μπορούμε να ελέγξουμε εάν η θέση που προτιμάτε είναι κατάλληλη. Εάν σχεδιάζετε να φέρετε μαζί σας κάποιο διαφορετικό μέσο σας παρακαλούμε να το επισημάνετε πριν κάνετε την κράτησή σας.   Υπάρχει χρέωση για κάθε τι επιπλέον και θα πρέπει να μας το αναφέρετε.  Όλες οι θέσεις δεν είναι κατάλληλες για να χωρούν κάθε κατασκηνωτικό μέσο ή επιπλέον μέσα (τζετ σκι, βάρκες κλπ).. Εάν το αυτοκίνητό σας δεν χωράει στην ίδια θέση με τη σκηνή σας μπορείτε να το παρκάρετε στις θέσεις πάρκινγκ εντός του κάμπινγκ. Σε κάθε θέση εάν αποδειχτεί ότι η ασφαλής διαμονή σας απαιτεί την κατάλληλη απόσταση του αυτοκινήτου σας από τη δική σας θέση και τη θέση των άλλων κατασκηνωτών, θα σας ζητήσουμε να το παρκάρετε στις θέσεις πάρκινγκ.
 5. Οχήματα:
  - Να σκέφτεστε τους υπόλοιπους κατασκηνωτές που παραθερίζουν μαζί σας και να μην οδηγείτε με πάνω από 5 χλμ/ώρα μέσα στο χώρο του κάμπινγκ.
  - Μπορείτε να οδηγήσετε το όχημά σας μόνο για να εισέλθετε και να εξέλθετε από τον χώρο του κάμπινγκ.
  - Η κίνηση των οχημάτων στον χώρο του κάμπινγκ απαγορεύεται μεταξύ 12:00 και 07:00. Αν θέλετε να βγείτε από το κάμπινγκ και να επιστρέψετε μετά τις 12 τα μεσάνυχτα θα πρέπει να αφήσετε το όχημά σας έξω από την καγκελόπορτα του κάμπινγκ και να εξέλθετε ή να εισέλθετε με τα πόδια.
  - Οι κατασκηνωτές θα πρέπει να παρκάρουν τα οχήματά τους μόνο στις δικές τους θέσεις.
 6. Επισκέπτες:
  - Κάθε επισκέπτρια/επισκέπτης θα πρέπει να επιδεικνύει την ταυτότητά της/του στη ρεσεψιόν και να δηλώνει τα στοιχεία του.
  - Οι κατασκηνωτές είναι υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά των επισκεπτών τους, εάν οι επισκέπτες τους παραβιάζουν τους κανονισμούς του κάμπινγκ τότε ολόκληρη η κράτηση δύναται να ακυρωθεί. Εάν οι επισκέπτες σας συμπεριφέρονται άσχημα, σας παρακαλούμε να το αναφέρετε στη Διεύθυνση η οποία θα τους απομακρύνει πριν ενοχληθούν οι γείτονες- κατασκηνωτές. Δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων εάν απομακρυνθείτε.
  - Όλοι οι επισκέπτες θα πρέπει να παρκάρουν έξω από το κάμπινγκ. Κανένα όχημα δεν επιτρέπεται να παρκάρει στους δρόμους του κάμπινγκ.
  - Οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τους κοινόχρηστους χώρους του κάμπινγκ (ντους, κουζίνες κλπ). Η παραμονή τους στο κάμπινγκ δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 2 ώρες. Ύστερα από αυτές τις ώρες θα υπάρχει ανάλογη χρέωση διημέρευσης.
 7. Καθαριότητα:
  - Το περιεχόμενο των χημικών τουαλετών και τα άλλα απόβλητα θα πρέπει να αδειάζονται στους ειδικούς χώρους που παρέχονται από το κάμπινγκ. Εάν θέλετε να αδειάσετε τα «γκρίζα νερά» παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση.
  - Το άδειασμα της χημικής τουαλέτας επιτρέπεται μόνο στην ειδική λεκάνη για τις χημικές τουαλέτες.
  - Τα σκουπίδια θα πρέπει να είναι καλά κλεισμένα σε σακούλες απορριμμάτων και να ρίπτονται στους ειδικούς κάδους απορριμμάτων.
  - Μην ρίχνετε βρώμικα νερά ή απορρυπαντικά, σαμπουάν ή αφρόλουτρα στα δέντρα και στα φυτά.
  - Η χρήση σαμπουάν και αφρόλουτρου απαγορεύεται στα εξωτερικά ντους του κάμπινγκ.
  - Το πλύσιμο των ρούχων επιτρέπεται μόνο στους ειδικούς νεροχύτες.
 8. Πόσιμο νερό: Πόσιμο νερό υπάρχει σε όλα τα κτίρια του κάμπινγκ Elena’s Beach. Πόσιμο νερό υπάρχει επίσης στις εξωτερικές βρύσες του κάμπινγκ. Χρησιμοποιείτε τα δικά σας δοχεία για το νερό.
 9. Ηλεκτρικό ρεύμα: προορίζεται για φωτισμό, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ψυγείο. Δεν επιτρέπεται η χρήση συσκευών πχ κλιματιστικά, σιδερωτήρια, καφετιέρες, φούρνοι μικροκυμάτων κλπ  που υπερβαίνουν ηλεκτρικό φορτίο 1500W.
 10. Κατοικίδια:
  - Όλα τα κατοικίδια θα πρέπει να είναι δεμένα με λουράκι συνεχώς. Είστε υπεύθυνοι για την καθαριότητά τους. Θα πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας πλαστική σακούλα για την περισυλλογή των περιττωμάτων όταν βγάζετε βόλτα το ζώο σας.
  - Τα κατοικίδια δεν θα πρέπει να μένουν χωρίς επίβλεψη μέσα στο κάμπινγκ.
  - Είναι προτιμότερο τα κατοικίδια να μην κολυμπούν κοντά στους υπόλοιπους λουόμενους.
 11. Ησυχία:
  - 15:00-18:00 & 23:00-07:00. Κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών παρακαλούμε να σκέφτεστε τους κατασκηνωτές-γείτονές σας.
  - Δεν επιτρέπεται η χρήση μουσικών οργάνων, ραδιοφώνου ή  τηλεόρασης με υψηλή ένταση ήχου.
  - Απαγορεύεται εντελώς η δυνατή μουσική όλες τις ώρες της ημέρας.
  - Το κάμπινγκ είναι οικογενειακό και αυτή είναι η προτεραιότητά μας: οικογένειες και παιδιά. Έτσι, δεν επιτρέπονται πάρτυ και γλέντια.
 12. Κατανάλωση αλκοόλ: Δεν επιτρέπεται η χρήση αλκοόλ εκτός της θέσης σας. Όταν επισκέπτεστε τους γείτονές σας παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε την κοινή λογική. Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ στους δρόμους του κάμπινγκ καθώς και στις θέσεις πάρκινγκ. Κάθε ζήτημα που έχει σχέση με την κατανάλωση αλκοόλ θα αντιμετωπίζεται αυστηρά. Ως αποτέλεσμα θα είναι η άμεση απομάκρυνση από το κάμπινγκ.
 13. Ευγένεια: Η χρήση άσχημης γλώσσας δεν θα συγχωρείται σε κανέναν κατασκηνωτή. Είμαστε ένα οικογενειακό κάμπινγκ και η χρήση ευγένειας είναι απαραίτητη για τους κατασκηνωτές και τους επισκέπτες. Πάντοτε να δείχνετε σεβασμό στους υπόλοιπους φιλοξενούμενους και στα παιδιά.
 14. Ασφάλεια:
  - Το άναμμα φωτιάς απαγορεύεται αυστηρά στην Ελλάδα βάσει νόμου από την 1η Μαΐου μέχρι την 30η Οκτωβρίου. Ειδικότερα μέσα στον χώρο του κάμπινγκ οι φωτιές απαγορεύονται, όπως και στην παραλία, κοντά σε όμορα οικόπεδα και γενικότερα απαγορεύεται κάθε φωτιά οπουδήποτε.
  - Μόνο ψήσιμο με υγραέριο επιτρέπεται μέσα στο κάμπινγκ.
  - Απαγορεύεται οποιαδήποτε παρέμβαση στο δίκτυο ύδρευσης και άρδευσης.
  - Τα όπλα και κάθε είδους εκρηκτικά απαγορεύονται βάσει νόμου όπως και τα αεροβόλα και κάθε είδος εκτοξευτήρων.
  - Φθορές που οφείλονται στους κατασκηνωτές ή στους επισκέπτες τους θα καλύπτονται από τους ίδιους.
  - Το κάμπινγκ Elena’s Beach δεν φέρει καμιά ευθύνη για απώλεια φθορά ή βλάβη προσωπική ή σε αντικείμενα που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια παραμονή σας στο κάμπινγκ. Οι κατασκηνωτές οφείλουν να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.
  - Το κάμπινγκ και η Διεύθυνση δεν φέρουν ευθύνη για φωτιά, φυσικές καταστροφές ή τρομοκρατικές δράσεις και επιθέσεις.
  - Η Διεύθυνση του κάμπινγκ διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει κατασκηνωτές και επισκέπτες που δεν συμμορφώνονται με τον κανονισμό λειτουργίας του κάμπινγκ.